Ispis
28
Lis

Zamolba za donaciju

Korisnička ocjena:  / 11
LošeNajbolje 

OSNOVNA WALDORFSKA ŠKOLA

Obraćamo Vam se sa zamolbom da se Osnovnoj waldorfskoj školi odobre nepovratna novčana sredstva iz županijskog proračuna koja bi dodatno omogućila poboljšanje uvjeta za provedbu nastavnog plana i programa ove Škole. Osnovna waldorfska škola u Rijeci djeluje već 13 godina i jedina je alternativna škola u ovoj regiji te time s ponosom možemo reći da je zastupljen pluralizam u obrazovnom sustavu što je temeljna odrednica obrazovanja Europske unije.

Društvo prijatelja waldorfske pedagogije u Rijeci osnivač je Osnovne waldorfske škole i intenzivno potpomaže aktivnosti vezane uz nastavne i odgojne programe u školi s glavnim ciljem demokratizacije sektora obrazovanja i pomoći ovoj vrijednoj obrazovnoj sredini koja djeci pruža iznimnu potporu u ostvarenju svojih punih potencijala u najdelikatnijim fazama odrastanja. Naime, Osnovna waldorfska škola u Rijeci je neprofitna organizacija koja još od 1999. godine provodi alternativni program obrazovanja djece koji je donijelo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Uz to, rado ističemo izuzetno dobre rezultate i uspjeh koji waldorfska pedagogija i program ostvaruju i u radu s djecom s posebnim potrebama, a koja također pohađaju redovnu nastavu naše škole.

 Ovaj Vam dopis šaljemo sa zamolbom za novčana sredstva koja bi se koristila za kupnju materijala za provođenje redovne nastave, osobito onog za provođenje umjetničkog dijela kurikuluma.

Ukoliko ste nam voljni pomoći, molimo Vas da sredstva donacije uplatite na donacijski račun škole:

HR7423400091510142330 PBZ

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju.

Iskreno se zahvaljujemo na Vašem vremenu i razumijevanju.

Nadamo se da ćete nam izaći u  susret!

Srdačan pozdrav.


Gordana Brzaj, ravnateljica

 

                                                                                                                                   

                                                                                                    

Naša Facebook stranica

youtube-logo-57