U subotu 13. travnja 2019. održali smo već tradicionalni Dan otvorenih vrata za sve nove i stare roditelje, i za sve zainteresirane.

Jutarnja nastava održana je u skraćenom obliku, potom je uslijedila kratka školska predstava svih razreda u velikoj dvorani te su zatim posjetitelji imali priliku slobodno se prošetati školskim i vrtićkim prostorima i razgovarati s učiteljima i roditeljima.

Okrugli stol s bivšim učenicima i dugogodišnjim roditeljima

Posebnost ovog Dana otvoreni vrata bila je mogućnost razgovora s bivšim učenicima i dugogodišnjim roditeljima naše škole. Na tom okruglom stolu, naši dragi gosti su sa zainteresiranima podijelili svoja iskustva za vrijeme i nakon obrazovanja u waldorfskoj školi.

Mame Grenko (3), Šimunović (3) i Macan (2) objasnile su zašto su odabrale waldorfsku pedagogiju i kako su se uvjerile da je to za njihovu djecu bio i jest najbolji izbor.
Među bivšim učenicama predstavile su se Lalita Barišić (magistra sanitarnog inžinjerstva), Dora Šimunović (magistra politologije), Orijan Markić (student elektrotehnike), Darijan Markić (student fizike) i Josip Šimunović (student građevine).

Više o iskustvima bivših učenika možete pročitati među Svjedočanstvima.

Djelić žive subotnje atmosfere pogledajte u galeriji slika!