UPISI U 1. RAZRED SREDNJE WALDORFSKE ŠKOLE U RIJECI

Učenici zainteresirani za upis u Srednju waldorfsku školu u Rijeci u 2024./2025. godini prijavljuju se za upis prema sljedećim kriterijima:

Prijave i upisi

Učenici koji žele upisati Srednju waldorfsku školu Rijeka prijavljuju se preko mrežne stranice https://srednje.e-upisi.hr kojoj pristupaju Nacionalnom informacijskom sustavu prijava i upisa u srednje škole (NISPUSŠ).

Uz svjedodžbe o završenom razredu (od 5. do 8. razreda), prilaže se i motivacijsko pismo učenika koje se sastavlja prema sljedećim smjernicama:

  • ukratko o sebi (dosadašnje školovanje, interesi, hobiji, vještine, iskustva)
  • razlozi za odabir ove škole
  • učenikova očekivanja od škole
  • učenikova očekivanja od sebe kao srednjoškolca

Uvjeti upisa u Srednju waldorfsku školu Rijeka:

Minimalni kriterij za upis je 59 bodova (prosjek vrlo dobar).

Za upis se vrednuje opći uspjeh od 5. do 8. razreda osnovne škole te uspjeh iz hrvatskog jezika, engleskog jezika, matematike, likovne kulture, povijesti i biologije u 7. i 8. razredu. Potrebno je napisati i motivacijsko pismo te je zadnji korak za prijem razgovor s učenikom/com i odluka Učiteljskog vijeća.

Obavezni dio upisa je motivacijski individualni razgovor koji se vodi prije početka službenog upisa u NISPUSŠ.

Obavijest o terminima provođenja razgovora objavit će na službenoj web stranici Škole (http://waldorf-rijeka.hr/). Isti se potvrđuje putem e-maila:  SWSRi@gmx.com, ili putem mobitela 091/648 3502.

Informacije o programu i metodama rada, cijeni školarine i o svemu ostalome nalaze se na ovoj web stranici Škole.

U slučaju da nakon ljetnog upisnog roka ostane slobodnih mjesta, objavit će se i jesenski upisni rok.

UPISI U 2. i 3. RAZRED SREDNJE WALDORFSKE ŠKOLE U RIJECI

U školskoj godini 2024./2025. Srednja waldorfska škola u Rijeci upisuje i 2. razred (svi srednjoškolski programi) te 3. razred (samo za polaznike gimnazijskih programa), stoga molimo zainteresirane kandidate da se jave tajništvu škole i dogovore individualni razgovor o uvjetima i načinima prebacivanja iz drugih srednjih škola na kontakt telefon: +385 51 648 350 ili kontakt e-mail: SWSRi@gmx.com