Ove subote Siniša Peršić održao je radionicu otvorenu za javnost o Korištenju biološko-dinamičkih preparata u vrtlarenju. Radionica je dio projekta Zeleni gradski otoci koji se sufinancira uz pomoć Rijeka 2020 Europska prijestolnica kulture, a u sklopu projektnog poziva Zeleni val.

Radionica je bila namijenjena upoznavanju polaznika s biološko-dinamičkim preparatima, njihovom primjenom, a najviše njihovom korištenju u vrtlarenju u našem kraju s posebnim osvrtom na nadolazeće ljetne izazove. Naš dugogodišnji prijatelj i lokalni stručnjak za Steinerove postavke i praktične primjene u vrtlarenju prema biodinamici, Siniša Peršić, u trosatnoj je radionici u školskom vrtu pokazao kako se preparatima prskaju biljke i tlo da bi biljke bile jače, zdravije i otporne na štetnike.

Hvala g. Siniši Peršiću na zanimljivoj i korisnoj radionici, hvala svim sudionicima na pažljivom praćenju savjeta, hvala im na hranjenju našeg vrta i hvala im što će nove savjete primjenjivat u vlastitom vrtlarenju, a znanje o njima širiti još dalje…

Do idućeg susreta, djelić atmosfere:

Odgovori