U subotu 14.12.2019. otvorili smo vrata naše škole za sve zainteresirane oči i uši, i s veseljem ih dočekali u radosti zajedništva i predbožićnog duha.

Tradicionalni božićni Dan otvorenih vrata škole omogućio je roditeljima, prijateljima i zainteresiranim građanima:

  • posjet školi i vrtiću,
  • kratki uvid u glavnu nastavu i dio predmetne nastave svakog razreda,
  • uživanje u školskoj priredbi uz premijeru novog filma o školi,
  • promatranje lutkarskih predstava,
  • sudjelovanje u brojnim radionicama za djecu i odrasle,
  • kušanje domaćih kolača naših vrijednih roditelja, učiteljica i odgojiteljica te
  • razgledavanje sajma božićnih rukotvorina naših velikih i malih suradnika.

Uz školske roditelje, školske prijatelje i vrtićke odgojiteljice, sajam su ove godine  povećali i naši učenici koji su izradili i prodavali svoje rukotvorine: slike, notese, ukrase za kosu te raznovrsne fine kolače.

Ovaj dan, svojim su dolaskom upriličile i studentice Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci koje su sudjelovale na oglednoj nastavi i brojnim radionicama.

Dan otvorenih vrata naše škole i vrtića održava se dva puta godišnje kako bi ove waldorfske odgojno-obrazovne institucije pružile priliku zainteresiranim učenicima i roditeljima, odgojno-obrazovnim djelatnicima i građanima Rijeke i okolice da iz prve ruke dožive waldorfsku pedagogiju i stvore vlastitu sliku o načinu rada po, za naš kraj unikatnim, waldorfskim principima. Uvijek nam je drago ugostiti zainteresirane za naš rad!

Hvala dragim učiteljima, odgojiteljicama, djeci, vrijednim roditeljima, studenticama Učiteljskog fakulteta u Rijeci , hvala svim velikim i malim izlagačima na sajmu i svim prijateljima naše škole i vrtića koji su svojim dolaskom obogatili ovaj dan!

Čitavu galeriju fotografija ovog dana pogledajte ovdje.

Odgovori