Kraj školske godine svečani je trenutak za svakog učenika. To vrijeme prisjećanja, sažimanja i veselja u iščekivanju novoga… Želimo s vama podijeliti neke od izvanškolskih obilježavanja kraja školske godine i postignutih uspjeha naših učenika!

Luka Komljen, učenik generacije 2018./2019.

Luka Komljen, učenik 8. razreda na tradicionalnom prijemu kod gradonačelnika primio je priznanje za učenika generacije naše škole. U društvu učenika generacije završnih razreda svih osnovnih škola u Gradu Rijeci lijepo je završiti jedno veliko putovanje. Luka, sretno!

Magdalena Rogić, 1. mjesto

Magdalena Rogić, učenica 7. razreda osvojila je 1. mjesto na glazbenom natjecanju u Veneciji! Ljubav prema glazbi, violini i klaviru Magdalena s nama dijeli svakodnevno. Ovo je dokaz da se vrijedan rad primjećuje i preko granica. Bravo Magdalena!

Tina Benzia, 2. mjesto

Tina Benzia, učenica 5. razreda na manifestaciji LUMS – likovnom umjetnošću mijenjamo svijet, osvojila je 2. mjesto u temi kulturne baštine: zeleni kadrovi – humanizacija urbanih prostora. Tina oduvijek pokazuje mnoge talente, no likovno izražavanje njeno je prirodno stanje, to je i njena misao, ali i genetika. Velike čestitke!

Cvita i Frane Kordić Lukanović primili su priznanja za snowboard sezonu 2018/2019. Cvita, učenica 5. razreda osvojila je 1. mjesto u kategoriji za djevojčice i 3. mjesto u ukupnoj kategoriji za žene, a Frane, učenik 2. razreda osvojio je 1. mjesto u kategoriji dječaci! Bravo!

Mia Vojković, učenica 2. razreda uspješno je završila tečaj pjevanja i sviranja klavira na završnoj produkciji Studija Maraton na Trsatskoj gradini, uz svoj uzor- Miju Negovetić! Čestitke našoj Miji, a velikoj Miji puno uspjeha u daljnjem radu!

Na završnoj ceremoniji capoeira grupe Capoeira Beira do Rio / Croatia – Capoeira Rijeka, naši su vrtićanci i školarci nakon puno treninga, truda i zalaganja, odlukom svojih trenera zasluženo primili svoje prve špagice i tako simbolično kročili u prekrasan magični svijet capoeire. Djeca koja treniraju duže vrijeme primila su svoje špagice sukladno njihovom napretku kroz proteklo vrijeme. Ceremonija se održala u Dvorani kulture na Pećinama uz prisustvo majstora capoeire i brojnih gostiju iz raznih europskih zemalja. Suradnja capoeira grupe Beira do Rio i Waldorfske škole traje već petu godinu, a uspješnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo nadamo se i dalje!

Capoeira Beira do Rio/Croatia – Capoeira Rijeka

Odgovori